Солодкі подарунки на 23 лютого

Кожного чоловіка можна легко підкорити за допомогою кулінарних здібностей. Як не крути, а насправді, шлях до сердець чоловіків лежить через їхні шлунки. Тому не зайвим буде порадувати свого чоловіка смачними солодощами на 23 лютого. Можете бути впевнені, що такий презент обрадує його, особливо, якщо приготоване блюдо вийде не тільки смачним, але і буде апетитно виглядати. Уявляю Вашій увазі солодкі подарунки на 23 лютого, своїми руками які легко готуються, але з легкістю підкорять Вашого коханого чоловіка!

Корисні відео рецепти з приготування солодких подарунків

Солодкий подарунок смачні кекси з шоколадом

Чізкейк своїми руками

Десерт «Шоколадний»

mousse au-chocolat

Необхідні інгредієнти:

  1. чорний чи молочний шоколад – 250 гр.,
  2. желатин – 18 гр.,
  3. цукрова пудра – 1 ст. ложка,
  4. коньяк – 4 ст. ложки
  5. вершки – 350 мл,
  6. яйця - 2 шт.,
  7. апельсиновий сік – 200 гр.,
  8. яєчний жовток – 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішати з жовтками, додати цукрову пудру і збити за допомогою міксера або блендера до отримання однорідної маси.
  2. Желатин висипати в апельсиновий сік, залишити на 30 хвилин. Потім розчинити до повного розчинення на слабкому вогні.
  3. Шоколад розтопити за допомогою «водяної бані».
  4. У збиті яйця додати желатин, розтоплений шоколад, вершки і коньяк.
  5. Вилити отриману масу в заздалегідь приготовлені креманки або лоточки і помістити в холодильну камеру.
  6. Коли десерт повністю охолоне, його можна подавати на стіл.

Відео інструкція як приготувати п'яну вишню в домашніх умовах своїми руками

Десерт «П'яна Вишня»

279Необхідні інгредієнти:

  1. вишня – 450 гр.,
  2. червоне вино – 300 мл,
  3. цедра лимона, кориця,
  4. цукрова пудра – 7 ст. ложок,
  5. желатин – 200 гр.,

Соус:

  1. молоко – 150 гр.,
  2. жовток яєчний — 2 шт.,
  3. ванілін – 1 пакетик,
  4. цукор – пісок- 4 ст. ложки.

Спосіб приготування:

  1. Желатин замочити у вишневому соку і залишити на 30 хвилин.
  2. Червоне вино змішати з цукром, корицею і цедрою лимона. Отриману масу ретельно перемішати, поставити на вогонь і довести до кипіння.
  3. Ягоди промити проточною водою, вилучити кісточки.
  4. Желатин розтопити, додати в нього вино і ягоди. Суміш проварити на слабкому вогні протягом 5 хвилин. Готову масу охолодити в холодильній камері до температури 40-45 градусів.
  5. Для приготування ванільного соусу збити яєчні жовтки з цукровою пудрою. Додати цукровий ванілін і молоко, ретельно перемішати. Отриману суміш поставити на слабкий вогонь і, помішуючи, варити, поки маса не загусне.
  6. Коли суміш трохи охолоне, розлити її по вазам і поставити в холодильну камеру до повного охолодження.
  7. Перед подачею на стіл полити десерт ванільним соусом або подати його в окремій ємності.

Десерт «Полуничне насолоду»

Необхідні інгредієнти:desert

Бісквіт:

  • яйця курячі – 3 шт.,
  • борошно – 70 гр.,
  • цукрова пудра – 50 гр.,
  • джем полуничний – 100 гр.

Начинка:

  • желатин – 6 гр.,
  • яблучний сік – 60 мл,
  • цукрова пудра – 3 ст. ложки
  • ванілін – 1 пакетик,
  • білок яєчний – 1 шт.,
  • полуниця – 85 гр.,
  • жовток яєчний – 2 шт.,
  • вершки – 100 мл,
  • лимонний сік – 2 ст. ложки.

Соус:

  • полуниця – 200 гр.,
  • цукровий пісок – 65 гр.

Спосіб приготування:

  1. Яйця і цукрову пудру змішати, збити за допомогою міксера до піни, додати заздалегідь просіяне борошно. Все ретельно перемішуємо і виливаємо масу на попередньо застелений деко.
  2. Випікаємо бісквіт при температурі 200 градусів.
  3. Коли бісквіт придбає золотистий колір, його потрібно остудити і перевернути.
  4. Знімаємо пекарську папір і змащуємо поверхню бісквіта полуничним джемо�� і звертаємо рулетом.
  5. Для приготування начинки замочити желатин в яблучному соку.
  6. Яєчні жовтки змішати з цукровою пудрою і ваніліном.
  7. Желатин розтопити на слабкому вогні, після чого додати в нього збиті жовтки.
  8. Окремо збити жовток і вершки до отримання піни.
  9. Змішати вершки, білок і додати отриману суміш в жовток.
  10. Полуницю ретельно промити в проточній воді.
  11. Начинку викласти зверху заздалегідь порізаного на тонкі шматочки бісквітного рулету.
  12. На його середину покласти кілька ягід полуниці. Поставити масу в холодильну камеру.
  13. Полуницю змішати з цукровою пудрою і збити за допомогою міксера. Отриманим соусом полити десерт.

Майстер-клас смачного полуничного десерту своїми руками

Фруктове суфле

Необхідні інгредієнти:maxresdefault

  • яєчний білок – 2 шт.,
  • желатин – 12 гр.,
  • цукрова пудра – 250 гр.,
  • лимон – 0,5 шт.,
  • малина або будь-які інші ягоди – 150 гр.

Спосіб приготування:

  1. Білки збити в пишну піну.
  2. Помішуючи масу, поступово додавати цукрову пудру.
  3. В лимонному соці замочити желатин і залишити на 40 хвилин.
  4. Зробити пюре з малини, потім додати в нього лимонний сік.
  5. На слабкому вогні розтопити желатин, додати до нього збиті білки і ягідне пюре. Ретельно перемішати отриману масу.
  6. Викласти суміш у невеликі вазочки і поставити в холодильну камеру на 20-25 хвилин.
  7. Коли десерт повністю застигне, можна подавати його на стіл. В якості прикраси можна використовувати збиті вершки, тертий шоколад і ягоди.

Наостанок

У даній статті були зібрані досить нескладні рецепти найсмачніших десертів, які підкорять серце будь-якого! Апетитний десерт – найкраще, чим можна порадувати коханого чоловіка. Вишукане поєднання свіжих фруктів, ягід, молочних продуктів та шоколаду надає насправді необмежені можливості для творчості кожної господині. Привабливий десерт дозволить створити урочистий настрій, ставши неперевершеною прикрасою будь-якого святкового столу. Сподіваюся, ці смачні десерти допоможуть Вам порадувати свого коханого і знайомих на 23 лютого!

VN:F [1.9.22_1171]

О нас

Мы не рекламируем себя, а просто делаем свое дело ответственно и надежно, быстро и профессионально.

Сайт оригінальних подарунків для всієї сильної половини людства! Для Вас ми зібрали всі відповіді на найпопулярніші питання: що подарувати і як піднести.

 

Подписка

Подпишитесь на рассылку выгодных предложений.