Напередодні Дня Святого Валентина всі дівчата стурбовані одним питанням: що ж подарувати коханому в цей чудовий свято? Одні радяться з подругами, інші ходять по магазинах у пошуку підходящого презенту, а треті спілкуються на жіночих форумах. Незалежно від того в користь якогось романтичного сюрпризу Ви зробите свій вибір, не варто забувати про те, що шлях до серця кожного чоловіка лежить через його шлунок. Тому незайвим буде приготувати для коханої що-небудь смачненьке. Які можна подарувати солодкі подарунки на 14 лютого, оригінальні і класні, щоб сподобалися на 100%. Розглянемо кілька варіантів.
Топ солодких подарунків на 14 лютого своїми руками
Йогуртове желе з ягодами
Торт Пташине Молоко
Бісквітний рулет з полуницею
Торт Баунті
Торт-морозиво
Необхідні інгредієнти:
Бісквіт шоколадний:
- яйця – 6 шт.,
- цукор – 150 гр.,
- борошно – 150 гр.,
- какао-порошок – 3 ст. л.,
- крохмаль.
Сироп:
- цукор – 100 гр.,
- вода – 125 мл,
- фруктовий лікер – 50 мл,
- малиновий джем – 200 гр.,
- морозиво пломбір – 1 кг.,
- яйця (білок) – 2 шт.,
- цукор – 3 склянки
- лимон – 0.5 шт.,
- цукрова пудра.
Прикраса десерту:
Спосіб приготування:
- Зробимо бісквіт шоколадний, остудимо його і разрежим на 3 частини. Зверніть увагу, нижня та верхня частина повинні вийде більш тонкими порівняно з серединою.
- У форму покласти поліетиленову плівку і викласти на неї перший шар бісквіта.
- Ретельно змастити джемом і фруктовим сиропом.
- У другому коржі вирізати середину, щоб вийшло кільце.
- Бісквітне кільце викладаємо на перший корж. А в його середину покласти трохи підтануло морозиво і змастити корж сиропом.
- Зверху покласти третій корж, просочений сиропом і джемом. Помістити форму з десертом в морозильну камеру.
- Яєчні білки збити з цукром і лимонним соком до отримання однорідної піни.
- Заготівлю вийняти з форми і обмазати отриманої піною. Потім обсипати цукровою пудрою.
- Розігріти духову камеру до 200 градусів і помістити в неї десерт на 2-3 хвилини.
- Перед подачею на стіл, десерт слід прикрасити шматочками ягід та фруктів.
Нектар з груші
Необхідні інгредієнти:
- груша – 3 шт.,
- біле напівсолодке вино – 5 ст. л.,
- цукрова пудра – 250 гр..
- лимон – 0.5 шт.
Безе:
- яйця (білок) – 3 шт.,
- цукор – пісок- 150 гр.,
- вода – 200-300 мл
Начинка:
- ізюм – 4 ст. л.,
- мед – 3 ст. л.,
- журавлина – 2 ст. л
- фруктовий джем – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- У воду додати 250 гр цукрової пудри, лимонний сік і вино. Довести масу до кипіння, після чого сироп поставити в прохолодне місце.
- Груші промити в проточній воді, почистити і розрізати на дві частини. Вилучити серединку за допомогою ложки.
- Шматочки груш покласти в сироп і варити протягом 20 хвилин.
- Родзинки і журавлину ретельно помити. Змішати разом з медом і джемом. Груші викласти на кондитерський лист, в серединку кожної половинки помістити начинку з родзинок і журавлини.
- Яєчні білки збити з цукровою пудрою і чайною ложкою викласти отриману піну на груші.
- Помістити лист з десертом в духову шафу, на верхній рівень і запікати протягом 10-15 хвилин. Як тільки з’явиться рум’яна кірочка – десерт готовий!
Наостанок
Кожен з цих десертів готується досить легко і швидко, проте виглядає дуже ефектно і апетитно. Вранці, на День Святого Валентина подайте своєму коханому в ліжко цю смакоту з чашкою ароматної кави або заварного чаю, і будьте впевнені, що Ваш солодкий подарунок на 14 лютого справить на нього належне враження! Сподіваємося ми змогли Вам допомогти. Підписуйтесь та залишайте свої коментарі.